Verjaardagskaart Maken

Een verjaardagskaart maak je eenvoudig en snel bij Kaartje2go. Daarom zijn we ook als beste getest door de Consumentenbond en ook door Vara Kassa!

3 eenvoudige stappen

In een paar stappen creëer je elke keer weer een unieke verjaardagskaart! Ontwerp je verjaardag kaart, kies de verzendatum en veilig betalen. Zo maak je snel je eigen verjaardagskaart. En je kunt ze dus voor het hele jaar klaar zetten!

Onze collectie biedt ruime keuze in verjaardagskaarten, voor elke jarige is er wel wat te vinden. Of je maakt je verjaardagskaart helemaal zelf met eigen foto. In de kaartmaker kun je de kaart helemaal zelf personaliseren. Gebruik de leuke kaders en figuren, en plaats je eigen tekst.

Heb je een mooie kaart gemaakt? Dan hoef je alleen maar het adres van de jarige in te vullen en Kaartje2go doet de rest! Je hoeft geen postzegel meer te kopen of door de regen te fietsen om de kaart te posten. Dat doen wij allemaal voor je.

Te laat Verjaardagskaartje

Oeps, een verjaardag vergeten! Geen nood, ook daarvoor kun je terecht bij Kaartje2go. In onze uitgebreide collectie kun je ook leuke te-laat-kaarten vinden.

Verjaardagsalarm

Liever nooit meer een verjaardag vergeten? Gebruik dan de handige verjaardagskalender van je account. Hier kun je alle gebeurtenissen in bewaren, zoals verjaardagen, trouwdagen, et cetera. Een paar dagen van tevoren krijg je een herinnering via de e-mail dat het weer tijd is om een kaartje te sturen naar de betreffende persoon.

 

Je eigen handschrift

Een zelfgeschreven kaartje is natuurlijk het leukst om te sturen en te krijgen. Dit kan ook bij Kaartje2go! Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een printer, scanner en een goede zwarte stift. Print het sjabloon uit, vul het in, scan het in en sla het op je computer op. Dan alleen nog even uploaden en voilà! Je kunt voortaan je verjaardagskaarten met je eigen handschrift schrijven!

 

Tip: heb je geen printer of scanner? Vraag het aan familie of vrienden, of kijk bij een Kopieercentrum.